Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verkeersveiligheid Westvlietweg: vragenlijst

De provincie Zuid-Holland en de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk werken samen aan een toekomstvisie voor de Vlietzone, het gebied op de grens tussen de 3 gemeenten. Onderdeel daarvan is een verkeersonderzoek. Denkt u mee en vult u de vragenlijst in?  website: Wijkprikker

Het doel van dit onderzoek is om de huidige verkeerssituatie op en rond de Westvlietweg goed in beeld te krijgen. Hoe ervaart u het gebied als u er doorheen rijdt met de auto, op de fiets of als voetganger? Welke verbeterpunten en kansen ziet u? We horen het graag.

In de toekomstvisie wordt bepaald welke ontwikkelingen er in het gebied mogelijk zijn, bijvoorbeeld meer bedrijven, sport of groen. Als de huidige verkeerssituatie bekend is, kan worden onderzocht welke maatregelen nodig zijn om eventuele gevolgen van deze ontwikkelingen voor de verkeersdrukte op te vangen.

Alle omwonenden en andere belanghebbenden kunnen hun ervaringen en suggesties tot 22 maart 2024 delen via de website: Wijkprikker. De uitkomsten van het onderzoek worden op deze website gedeeld.

 

Aanmelden als lid

De wijkvereniging Oud Voorburg is er voor u! Hoe meer bewoners lid zijn, hoe krachtiger onze stem is.
De contributie bedraagt € 10,00 per kalenderjaar per persoon of gezin, ongeacht het tijdstip van aanmelding.
Wij verzoeken u te betalen na ontvangst van de acceptgirokaart.

Ja, ik meld mij aan als lid!