Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gelukkig Nieuwjaar!

Een heel gelukkig en gezond 2015! Het wordt een belangrijk jaar voor de wijkvereniging. We maken een doorstart met nieuwe statuten en een nieuw bestuur. Hopelijk vinden we nog anderen bereid de gelederen te komen versterken. U bent van harte welkom!

gestolenfiets-1Zoals elk jaar is de wijkvereniging op 1 januari vroeg op pad gegaan om te kijken wat het vuurwerk heeft aangericht. Dat viel dit jaar reuze mee! Geen kapotte bushokjes, weinig opgeblazen vuilnisbakken, weinig afval en beslist minder van die vieze rode papieren tapijten. Slechts een paar opgeblazen putdeksels, die wijkbeheergestolen fietsbriefje meteen heeft hersteld. De gemeente was trouwens al om 8 uur aanwezig om op te ruimen en te vegen. Ze hadden minder werk dan andere jaren en om 9 uur lagen de hoofdwegen in het oude dorp er weer keurig bij.

Het vreemdste dat we op onze ronde door de wijk tegen kwamen, was een gestolen fiets in de Franse Kerkstraat, met een briefje met het verzoek die weer bij de eigenaar terug te bezorgen. (1-1-2015).

gestolenfiets-1

Aanmelden als lid

De wijkvereniging Oud Voorburg is er voor u! Hoe meer bewoners lid zijn, hoe krachtiger onze stem is.
De contributie bedraagt € 10,00 per kalenderjaar per persoon of gezin, ongeacht het tijdstip van aanmelding.
Wij verzoeken u te betalen na ontvangst van de acceptgirokaart.

Ja, ik meld mij aan als lid!