Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beste leden van de wijkvereniging

Beste leden van de wijkvereniging,

Het zijn bijzondere tijden. Normaal gesproken zou dit ongeveer het tijdstip zijn dat u van ons een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering zou krijgen. Maar dan zitten we ineens in een mega crisis en is het niet toegestaan een bijeenkomst te organiseren. Locatie de Oranjehoek is daarom gesloten. Hopelijk kunnen we er in het najaar wel terecht.  

Ondertussen zitten we alweer een paar weken thuis en vragen ons af hoe lang dit nog gaat duren. Een onzekere tijd. Weliswaar met een goed doel, de gezondheid van u en uw naasten. Wij hopen van harte dat u overeind bent gebleven en blijft. Blij worden wij van de initiatieven en de saamhorigheid in de wijk om elkaar te helpen waar dat nodig is.  Op de buurtapps Nextdoor en Buurkracht worden regelmatig diensten door aardige buren aangeboden. 

In het kader van die saamhorigheid vragen wij uw aandacht voor de lokale ondernemers in onze wijk. Over het algemeen hebben zij het nu niet makkelijk en daarom bevelen wij hen van harte bij u aan. Wij zijn tenslotte lokaal en kopen daarom lokaal.

Als u iemand kent die wat extra hulp kan gebruiken of als u zelf wat extra hulp nodig heeft, laat het ons dan weten. Graag per e-mail info@wvov.nl. Als u vragen heeft over de corona-crisis kunt u ook altijd contact opnemen met het speciale telefoonnummer 070 – 205 7000 van het Sociaal Servicepunt. (gemeente, Woej en andere organisaties).

Wij hopen u in het najaar te ontmoeten en bij te praten over de ontwikkelingen in en om onze wijk. Zie ook deze website.

Zorg goed voor uzelf en elkaar, kijk eens extra om naar een buur of buurtgenoot en blijf gezond.

Met hartelijke groet
Anneloes Blok, voorzitter
Diederik Visser, secretaris
Marga Beute-van Soest, penningmeester
Berthie de Zwart
Bram van Mannekes
Wilma Romeyn

Aanmelden als lid

De wijkvereniging Oud Voorburg is er voor u! Hoe meer bewoners lid zijn, hoe krachtiger onze stem is.
De contributie bedraagt € 10,00 per kalenderjaar per persoon of gezin, ongeacht het tijdstip van aanmelding.
Wij verzoeken u te betalen na ontvangst van de acceptgirokaart.

Ja, ik meld mij aan als lid!